Vad gömde sig under snön?

Tack och lov inte grannen...
(Om man glömde att klippa gräset en sista gång innan vintern förra året. Ja då har du troligtvis som jag, vitt slem på gräset idag. Slemmet är någon bedrövlig blandning av gammalt gräs som blivit grått och vått och torkat. Jag kan inte förklara det på annat vis. Mirakelkuren för att få bort detta, är att använda kratta. Just nu genomför jag en undersökning med mig själv och min egen gräsmatta. Halvt krattad gräsmatta och halva icke krattad (inklusive vitt torkat slem). Just för att se OM gräsmattan klarar av själv, att återhämta sig med det vita slemmet på eller OM gräsmattan kanske kvävs av sina egna gamla avkomma. I så fall kommer jag endast att ha en halv gräsmatta. OBS!! Jag avråder er som bara har en gräsplätt på framsidan av ert hus att göra detsamma... Kör redan nu på krattan, så slipper vi älta detta ämne mer..)

Tiden det tar

Varför går allt så satans fort? Och allt man gör är att oroa sig.. Över vadå?
Att inte hinna med.
Hår och styling: Direkt från gräsmattan.. Vad heter det där trädgårdsspelet som man har träklubbor och slår på träbollar i fula metallbågar? I alla fall en SÅN båge har fastnat i tantens hår...

Snebruttan

Ny målning. En övermålad gammal tavla. Bild tagen med datorn som en stående bok i soffan med Photo booth.. Haha

UNIONEN är BÄST

Unionen bjuder sina medlemmar på Cirkus. Inte för att jag gillar Cirkus speciellt mycket. Själva grejen med cirkus är att det är liiiite för mycket -93, som det bara går. Å sen dom stackars djuren... Meeen GRATIS är gott och mina småkillar gillart! Så plus i kanten till Unionen!
Ps. Vi kommer säkerligen gå på grejen att köpa STAR WARS svärd i år igen, var så säkra.

STÄDA DITT SKRIVBORD


HUR svårt kan det vara? Nu hände det igen. Skrivbordet är FULLT, igen!
Hur märker man att skrivbordet är fullt. JO, allt hamnar som en klump på den översta mappen till höger längst upp. Såå jobbigt att slänga och gå igenom ALLT, igen! Äh, jag gör det imorgon. Hihi.. Både du och jag vet att det kommer inte hända imorgon heller... Städa alltså.

RSS 2.0